Referenties

“Ik heb Bronno leren kennen als geïnspireerd, gedreven en goed onderlegde procesarchitect, hij weet waar hij het over heeft en neemt elke kans waar om zaken onder architectuur te brengen. Hij weet de kunst te bedrijven om niet alleen de theorie te begrijpen maar deze om te zetten naar praktische toepassingen. Daarmee maakt hij zeer complexe constructies tastbaar en begrijpelijk voor alle stakeholders ongeacht of zij zelf een achtergrond hebben in de materie.

Bronno heeft een duidelijke visie over proces architectuur en de samenhang met andere architecturen. Vanuit die visie weet hij collega’s te stimuleren tot het vergroten van kunde en vaardigheid. Ik hecht veel waarde voor elk bedrijf aan het kunnen voeren van die dialoog om tot de kern van een benodigde verandering te komen, het waarom begrijpen zodat de puzzel in één keer goed gelegd kan worden. Daarom kan ik Bronno van harte aanbevelen als proces architect, inspirator en continue verbeteraar.”

– Cielja van Dijke (collega VodafoneZiggo)

“Bronno’s knowledge as a process and lean professional is outstanding, this combined with passion for this field, his drive to be of value for his clients and being a great person to work with made him an essential member of our transformation team setting standards for process architecture, methods and creating insights in transformation benefits.!”

– Peter de Pater (opdrachtgever VodafoneZiggo)

“Bronno is een enthousiaste adviseur met veel kennis van processen en een goede analytische blik. Hij is goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, methoden en technieken op het vakgebied. Daarnaast is Bronno een loyale medewerker die met veel inzet en toewijding bij de klant zijn werk doet.”

– Rob Ruijtenberg (leidinggevende M&I/Kompas)

“Hij onderscheidt zich door materie zich snel eigen te maken en werkzaamheden goed op te pakken. Hij werkt daarbij zelfstandig en zeer nauwkeurig. Daarnaast typeert Bronno zich door een ‘ijzeren geheugen’ waardoor informatie altijd op te vragen c.q. paraat is. Het is mede daarom prettig om op hem terug te kunnen vallen. Maar bovenal is Bronno een leuke vent om mee samen te werken.”

– Dick Kamperman (collega Eneco)

“Bronno is een ervaren processpecialist en adviseur met oog voor detail en kwaliteit. Hij kan snel schakelen en heeft een duidelijk beeld van het gewenste (project) resultaat en kan door zijn enthousiasme en energie mensen mee krijgen. Daarbij laat hij voldoende ruimte voor andere ideeën en aanpakken. Bronno doet zijn titel van processendokter eer aan en het is dan ook fijn om af en toe op z’n ‘spreekuur’ te mogen komen.”

– Marcel Schapers (collega projectleider EUR)

“Project is bovenmatig goed en gestructureerd verlopen, scope behaald en bewaakt, resultaat ruim binnen budget en tijd, prettige samenwerking, iedereen wist precies waar hij/zij aan toe was.”

– Jeroen Wissink (opdrachtgever VGZ)

“Bronno heeft in een sterk autonome, decentrale omgeving een gemeenschappelijk gedragen model ‘vraagorganisatie’ neergezet. Dat is een prima prestatie! Hij heeft erg veel kennis en is zeer vakkundig.”

– Dominique Campman (opdrachtgever EUR)

“Bronno heeft het project zeer goed afgerond, ruim binnen tijd en budget en daarnaast het gewenste resultaat bereikt zoals gewenst. Het project verliep erg gestructureerd en Bronno wist waar hij mee bezig was, goed dat een project ook op zo’n positieve manier kan verlopen!”

– Laurens Piekaar (opdrachtgever VGZ)

“Bronno heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het opstellen van een nieuwe KPN procesarchitectuur, waarmee de basis is gelegd voor het kunnen verbeteren van de KPN dienstverlening door het vereenvoudigen van klantprocessen. Mede door Bronno zijn diverse verbeteringen gerealiseerd binnen productketens die aantoonbaar hebben bijgedragen aan hogere klantwaardering door meer betrouwbare en snellere levering van producten.
Kenmerkend is zijn enorme drive en grote betrokkenheid bij de uitvoering van zijn werkzaamheden als procesarchitect en de enthousiasmerende bijdrage van Bronno in de diverse projectteams. Bronno gaat hierbij voor kwaliteit en weet op inspirerende wijze zijn omgeving hierin mee te nemen.”

– Frank Kanne (leidinggevende KPN)

“Bronno heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van procesarchitectuur en het toepassen daarvan binnen veel projecten en operationele processen. Opvallend is zijn visie, bijdrage en begeleiding om modulaire processen in te voeren, hetgeen de basis is geworden om workflow in te richten om sneller en beter wijzigingen in ons mobiele netwerk uit te kunnen voeren. Dit heeft er mede aan bijgedragen dat T-Mobile drie keer op rij is uitgeroepen tot het als best geteste netwerk van Nederland.”

– Rachid Ait Yaiz (leidinggevende T-Mobile)

“’Waar we vroeger blind waren op de uitvoering, zien we nu precies hoe het proces verloopt, waar het ligt en hoe de voortgang is. Voorheen zaten we in de ‘mist’ en joegen alles na. Nu hebben we inzicht in het hele proces, waardoor we alleen nog projecten najagen die niet goed lopen. En we weten ook precies waar het niet goed loopt en wie we daar op aan kunnen spreken. Hierdoor hebben we meer kunnen doen met minder mensen.”

– Johan van den Branden (opdrachtgever T-Mobile)

“’Vol energie, rap van tong en ontzettend gedreven in zijn vakgebied was hij een echt “frisse wervelwind” voor mij. Hij stelt veel vragen om zaken op te helderen en neemt de tijd om ook uit te leggen waarom hij de vragen stelt, wat hij ermee doet en hoe er verbeteringen doorgevoerd kunnen worden op bestaande processen.
Waar ik Bronno dankbaar voor ben is dat hij mij meer process-minded heeft gemaakt. Als ik Bronno opnieuw zou leren kennen met de extra kennis en kunde die ik nu heb, dan zou ik hem gelijk omarmen in mijn organisatie; Een frisse wervelwind die een ieder kan gebruiken.”

– Rob Hormes (collega T-Mobile)

“Ik heb Bronno leren kennen als een prettig persoon om mee te werken. Sterk in analyses en een expert op gebied van Lean management waar het gaat over het ontsluiten van processen en begeleiden van een organisatie. Hij combineert zijn expertise met een vriendelijke, persoonlijke stijl van coaching.
Bronno ervaar ik als een zeer aangenaam, betrokken persoon. Hij is creatief en inspirerend, in staat om mensen in beweging te krijgen en verder integer en respectvol. Een consultant met wie het goed werken is. Bronno heeft scherp inzicht hoe een bedrijf in elkaar zit en zich verhoudt tot het personeel. Met zijn jarenlange werkervaring als procesdokter beschikt Bronno over een schat aan voorbeelden. Ik kan hem van harte aanbevelen!”

– Stanley Markiet (collega EDSN)

Welke klanten gingen u voor: